De kans dat jij ze wel eens hebt gezien of zelfs ook al hebt gedragen is vrij groot. Een overshirt is namelijk de laatste jaren steeds populairder en een ideaal mode item om te dragen bij verschillende gelegenheden. Ze staan bekend om de vaak dikke stof en ruitvormige look. Het grote voordeel aan een overshirt is, dat je deze in principe als allerlei verschillende soorten kleding kunt dragen. Je kunt hem dragen als overhemd, maar ook als jas wanneer het buiten niet zo warm is. Wil je het liever iets zakelijker, dan kun je je overshirt heren ook prima combineren met een stijlvol overhemd of eventueel een coltrui. Ontzettend veelzijdig dus! Wil jij graag een overshirt, maar vind je het combineren lastig? Lees dan onze tips!

Overshirt met een rits

Wat we vaak zien, is dat er bij een overshirt voor wordt gekozen om deze te voorzien van een rits in plaats van door knopen. Dit heeft al grote voordeel, dat je deze gemakkelijk en snel kunt aan- en uittrekken. Mede hierdoor zijn ze ook ontzettend populair om te dragen als jas. Ook geeft een rits het overshirt een vaak net iets sportieve look, waardoor je hem in net wat meerdere situaties kunt dragen.

Overshirt met coltrui

Wil jij graag een overshirt van Genti.clothing combineren, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Eén van de manieren waarop je ze kunt combineren, is door het dragen van een coltrui. Een coltrui geeft namelijk vanaf zichzelf al een stoere en vooral stijlvolle look, wat het effect door het combineren van een overshirt alleen maar versterkt. Wel is het belangrijk te kijken naar de kleuren waarmee ze verschillende items met elkaar combineert. Een overshirt is namelijk vaak qua kleur ietwat donkerder, dus een combinatie met een lichter ondershirt, is dan vaak een verstandige en veilige keuze.

Overshirt als overhemd

Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen het overshirt te dragen als overhemd. Dit kun je doen door hem dicht te dragen, maar ook open behoort tot de mogelijkheden. Vooral wanneer het zonnetje schijnt, is het ideaal om te kiezen voor een licht dun t-shirt. Dit geeft je een sportieve look en is tevens beschermend tegen een eventueel briesje.