Nu het coronavirus zich in Nederland en België ook in een snel tempo verspreidt, blijft de consument massaal weg uit de binnenstad. Vrijwel alle stenen kledingwinkels en schoenenwinkels zijn nu korter open of zelfs helemaal dicht. Hiermee wordt de snelle verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegengegaan.

Onder meer de C&A, H&M, Zara, WE, Tommy Hilfiger, Van Haren, Scotch en Soda en de Bijenkorf hebben al aangegeven hun deuren te sluiten. De sluiting van de winkels brengt natuurlijk wel extra ongemakken met zich mee. 

Nu de kledingwinkels dicht zijn sommige mensen nog huiverig om online hun aankopen te doen. ‘Wordt mijn kleding wel bezorgd?’ en ‘Is het wel veilig om pakketjes thuis te laten bezorgen?’ zijn veelgehoorde vragen. 

Vandaag besteld is morgen veilig in huis

De bezorgdiensten TNT Express en DHL hebben aangegeven de pakketjes in Nederland en België gewoon te blijven bezorgen. Hierdoor heb je jouw kleding of schoenen de volgende dag al in huis. Ook nu België zich in een lockdown situatie bevindt, worden pakketjes nog steeds afgeleverd. 

De Nederlandse en Belgische bezorgers houden extra afstand en hebben extra hygiëne maatregelen genomen. Hiermee wordt verdere verspreiding van het virus via de pakketdiensten zoveel mogelijk voorkomen.

Juist nu extra goedkoop kleding shoppen

De online concurrentie is hierdoor nu groter dan ooit. Hierdoor kun je nu online goedkoper shoppen dan ooit. Voor de mensen die nu goedkoop online willen shoppen is dit een goed moment. Veel kleding webshops hebben nu extra aanbiedingen. Hierdoor kun je nu extra goedkoop online je kleding kopen.

Bij online kleding webshops, zoals TheMusthaves, Zalando, en Wehkamp, vind je nu dameskleding tegen bodemprijzen. Bekijk de Sale van je favoriete webshop en shop nu extra kleding voor hetzelfde geld.

Zomercollectie schoenen nu ook extra voordelig

Wat voor de kleding geldt, dat is natuurlijk ook van toepassing op schoenen. Schoenenwinkels, zoals Van Haren en Ziengs hebben nu aangepaste openingstijden, of zijn zelfs helemaal gesloten. Dit zorgt er echter wel voor dat je ook damesschoenen online extra goedkoop kunt shoppen. 

Vrijwel alle kleding- en schoenen webshops hebben hun zomercollectie al online staan. Hierdoor kun je zelfs de nieuwe collectie nu voordelig inslaan. Voor alle koopjesjagers is dit dan ook hét moment om in te kopen.