Er is niets mooiers dan als bedrijf, sportteam, vriendengroep of andere groep representatief voor de dag te komen met een kwalitatief goed bedrukte polo. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden bij het bedrukken van een polo. Zo kun je logo’s, teksten en andere vormen op de polo laten drukken, zodat je een werkelijk unieke polo kan creëren met je collega’s, teamleden of familie. In deze blog leggen we je de eenvoudige stappen uit voor het laten bedrukken van polo’s.

Stap 1: het selecteren van een polo

Kies op de website welke polo je wilt laten bedrukken. Vervolgens is het van belang om het aantal, de maat en de juiste kleur van de polo te selecteren. Zo weet de leverancier precies welk aantal je van welke polo wenst te krijgen.

Stap 2: het personaliseren van de polo’s

Selecteer vervolgens voor bedrukken of borduren, waar je de bedrukking wilt hebben en welke afbeeldingen en teksten je wilt gebruiken op de polo. Het zou mooi zijn wanneer je de afbeeldingen direct meestuurt, zodat het bedrijf direct weet welke afbeelding of tekst je bedrukt wilt hebben.

Stap 3: de offerte

Na het doorgeven van je wensen, ontvang je binnen een aantal dagen vaak een offerte op basis van de persoonlijke wensen.

Stap 4: het ontvangen van de proefdruk

Na een akkoord op de offerte ontvang je vaak een digitale proefdruk. Zo kun je alles controleren.

Stap 5: het ontvangen van de bestelling

Bij een akkoord op de proefdruk wordt de bestelling verwerkt. Overleg binnen wat voor termijn je de polo’s kunt verwachten en hoe deze geleverd worden.

T-shirts.nl: specialist in het bedrukken van polo’s

Ben je geïnteresseerd in een bedrijf dat gespecialiseerd is in T-shirts en polo’s bedrukken? Bij T-shirts.nl is het mogelijk om allerlei soorten polo’s op veel verschillende manieren te laten bedrukken. Dit bedrijf kenmerkt zich door al ruim 20 jaar ervaring en scherpe prijzen voor het bedrukken van polo’s. Een ander voordeel is dat je bestelling via T-shirts.nl snel thuis wordt geleverd.