Je bent klaar om naar buiten te gaan. De favoriete outfit is uit de kast gehaald, je gaat gezellig borrelen met vrienden of misschien heb je wel een date! Je wilt alles perfect voorbereiden, en jezelf een plezier doen met de leukste accessoires. Wij vinden dat niet meer dan logisch. Dit zijn drie absolute musthaves als je de straat op gaat. 

Nooit meer je sleutel kwijt: de sleutelhanger 

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om je mobiel, sleutels en andere benodigdheden kwijt te kunnen? Ga voor het heuptasje. Deze is helemaal terug van weggeweest. Zo pas je eenvoudig het heuptasje aan op de kleding die je draagt, waardoor deze helemaal niet opvalt. In het tasje bewaar je alles wat je nodig hebt, en aan het eind van de dag kan je alles eenvoudig terugvinden. Tot slot is het simpelweg trendy om als vrouw een heuptasje bij je te dragen, dus doen!

Nooit meer je sleutel kwijt: de sleutelhanger 

Sleutelhangers zijn een absolute must als je wilt zorgen dat je sleutels nooit meer kwijtraken. Wist je dat je talloze leuke ideeën kunt bedenken voor de sleutelhanger die jij bij je wilt dragen? Denk aan een foto van je vriend/vriendin, je favoriete sportclub of een kleine slogan om af en toe te lezen. En het belangrijkste: je hebt altijd iets aan je sleutel, zodat je die nooit meer vergeet. 

Armbandjes zijn terug!

Je kunt het zo gek niet bedenken: één armbandje, of tien! Het is leuke en subtiele versiering van je arm, en daarbij zijn er veel leuke opties om je armbandje extra speciaal te maken. Denk maar eens aan het armbandje met naam. Wil je het liefst een armband met je eigen naam, of kies je voor de naam van iemand van wie je houdt? Jij kiest hoe jouw musthave eruit komt te zien.