Voor elke gelegenheid is er wel een nieuw outfit te verzinnen, niet waar? Je gaat met je vrienden of vriendinnen uit of je tante gaat trouwen. Dan maak je gebruik van de gelegenheid om iets leuks te kopen. Waarom zou je dan niet kiezen voor bijpassende schoenveters. In deze blog geven we je een aantal tips voor leuke, nette of doldwaze veters.

Een nette look

Als er iemand gaat trouwen kun je natuurlijk niet in je oude kloffie aankomen. Het is dan zaak dat je kiest voor een leuke outfit. Het hoeft echt geen smoking te zijn, maar een nette blouse en schoenen zijn toch wel gepast. Bijpassende schoenen vragen om veters die matchen. Voor een nette look raden we ronde veters aan. Deze staan erg mooi in stijlvolle leren schoenen.

Casual chillen

Bij een eerste date wil je niet te stug overkomen. Het is dan leuk om vlotte sneakers aan te schaffen. Er zijn er tegenwoordig erg veel om uit te kiezen. Voor in je sneakers raden we platte veters aan. Ook ideaal om mee te sporten.

Gouden veters voor de nodige bling

Af en toe is er dat moment dat je wilt shinen. Je kunt dat heel goed doen met gouden, zilveren of glimmende veters. Ga je naar een jaren zeventig glamrock party? Kies voor gouden veters. Heb je een ‘90s party voor de boeg? Ga voor glimmende glitterveters.

Veter voor luie strikkers

Voor de echte luie strikkers, mensen die graag de schoenen uitdoen zonder de veters open te maken (alsof dat tijd scheelt) is er een ideaal product ontwikkeld: de no-tie siliconen schoenveter. Dit is een siliconen product dat in de gaatjes van de schoen gehaakt wordt, deze heeft dezelfde werking als veters. Maar het voordeel is dat je nooit meer je veters hoeft te strikken. Ook beschadigt de achterkant van je schoen niet, want de siliconen kun je oprekken, je voet in je schoen doen en lopen. Je hak beschadigt de binnenkant van de schoen niet.

Patroon schoenveters

Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt wel een veter design vinden dat past bij je mood. Een feest vraagt soms om een speciaal soort outfit. Een discofeest bijvoorbeeld. Glitters en goud hebben we al genoemd, die kun je heel goed gebruiken bij een discofeest. Maar wat dacht je van patroonschoenveters? Schitterend toch! Je kiest uit een smiley-, sterren-, zebrastrepen-, legerkleuren- of vredestekenpatroon. Als je een tof design nodig hebt, dan kun je dat zeker voor je schoenveters vinden.

Conclusie

Om je helemaal in het feestgedruis te kunnen storten, is het uitzonderlijk leuk om te gaan voor speciale designveters die passen bij het themafeest waar je heen gaat. Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel schoenveters ook. Voor elke gelegenheid is er wel een veter te vinden. Zelfs als je lekkere trek hebt, want dan neem je gewoon een dropveter.