Wil je weten welke sneakers in 2022 de trend zijn? Dan ben je hier op de juiste plek. Als je nog een paar heren sneakers zoekt waar je zo de deur mee uit kan, dan kan je hier gemakkelijk achterhalen welke dat zijn. Er is gekeken naar de bredere trends die je bij alle verschillende merken ziet terugkeren.

1. Minimalistisch

De minimalistische sneaker is heel populair momenteel. Ze zien er lekker clean uit en hebben een klassiek design. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat ze bij heel veel verschillende soorten kledingstijlen. Bij SneakerDistrict.nl vind je precies wat je zoekt als het om minimalistisch gaat.

2. Bulky

De grote sneakers met dikkere zolen en grote veters die je overal ziet, worden ook wel bulky sneakers genoemd. Ze zijn sinds 2016 stap voor stap in opkomst. Inmiddels zijn ze overal terug te vinden heeft bijna elke designer ze in het aanbod opgenomen. Ze lopen heerlijk en ze zien er nog altijd stijlvol uit.

3. Duurzaam

Zoals alles in het leven is ook in de wereld van de sneakers duurzaamheid de grote trend. Je ziet bijvoorbeeld waarvan de sneakers gemaakt zijn en of ze op een eerlijke wijze zijn geproduceerd en gedistribueerd. Vegan leer en geen wild rubber gebruiken is van groot belang als je voor de duurzame trend gaat.

4. Retro

Retro is eigenlijk al geen trend meer. Hoewel het wel zo was dat het de afgelopen jaren iets minder te zien was en nu juist weer iets meer. Inspiratie halen uit het verleden is een goed idee als je nieuwe sneakers zoekt. Zo kan je een nieuwe sneaker met een bekende tintje kiezen waardoor je ook weet dat het je goed zal staan.

5. Echte klassiekers

Het is goed om ook te kijken naar de echte klassiekers. Dit zijn geen retro sneakers. Dit zijn de echte oude modellen die nog altijd goed staan. De sneakers die de trends en de seizoenen overleven. De bekende merken zijn hier al heel lang mee bezig. Je kent ze zelf natuurlijk ook wel als echte liefhebber. Je hebt ongetwijfeld een favoriet onder de klassiekers.

sneaker trends